Skip to content

Verhuur

Dit seizoen kun je niet alleen met eigen middelen komen kamperen, maar kun je ook in een compleet ingerichte tent komen genieten van ons prachtige plekje op de Veluwe. En we zijn druk bezig met het realiseren van glamping accommodaties het Heksenhuisje en de Hippiebus.

De tarieven per weekend (vr-zo) incl. BTW zijn € 150 (3p.), € 250 (4p.) en € 300 (6p.). En per week € 400 (3p.), € 450 (4p.) en € 500 (6p.) Inclusief een parkeerplek op de algemene parkeerplaats.

Extra persoon: € 7,50 per nacht
Toeristenbelasting: € 0,60 p.p.p.n.

(kom je uit de gemeente Apeldoorn? Dan betaal je geen toeristenbelasting)

3 persoons Koepeltent

4 persoons Tunneltent

Tunneltent

6 persoons Vintage tent

Trouwen op Woodstock

Op zoek naar een toffe locatie voor je trouwfeest? Informeer eens naar de mogelijkheden. We denken en helpen graag mee om je trouwdag de mooiste dag van je leven te laten worden. Kom gewoon eens aan om de sfeer te proeven of bel en mail voor meer informatie.

Recreatieruimte

Feestje, vergadering of…? Onze multifunctionele recreatieruimte is te huur. Infomeer gerust naar de mogelijkheden, we denken graag mee.

Groepsaccommodatie

Vrijgezellenfeest, teamuitje, bruiloft of gewoon gezellig een weekend weg met vrienden of familie? Onze minicamping is ook als geheel te huur. Zo heb je als groep alle faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden voor jezelf. We praten er graag verder over met je per telefoon, mail of kom gewoon eens langs, de koffie en thee staat klaar.

Boek een plek (we zijn gesloten tot 1 april 2023)