Skip to content

Verhuur

Dit seizoen kun je niet alleen met eigen middelen komen kamperen, maar kun je ook in een compleet ingerichte tent of in trekkershut het Hippie Hotel komen genieten van ons prachtige plekje op de Veluwe. 

De tarieven per weekend (2n) / week zijn:
Koepeltent € 150 / € 350
Tunneltent € 300 / € 500
Belltent € 300 / € 500
Hippie Hotel € 35 p.p.p.n.

Inclusief een parkeerplek op de algemene parkeerplaats.

Toeristenbelasting: € 0,60 p.p.p.n.

(kom je uit de gemeente Apeldoorn? Dan betaal je geen toeristenbelasting)

2 persoons Trekkershut

Trekkershut-Hippie-Hotel

3 persoons Koepeltent

4 persoons Tunneltent

4-5 persoons Belltent

Trouwen op Woodstock

Op zoek naar een toffe locatie voor een festivalbruiloft? Informeer eens naar de mogelijkheden. We zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Apeldoorn en denken en helpen graag mee om jullie trouwdag de mooiste dag (of misschien wel een heel weekend) van jullie leven te laten worden. Zijn jullie op zoek naar een locatie waar je een dj kunt laten draaien tot laat in de avond, dan zijn wij niet de juiste locatie. Maar willen jullie een fijne festival sfeer met (licht) versterkte livemuziek of een silent disco, kom dan gerust eens aan om de sfeer te proeven of bel en mail voor meer informatie.

Recreatieruimte

Feestje, vergadering of…? Onze multifunctionele recreatieruimte is te huur. Infomeer gerust naar de mogelijkheden, we denken graag mee.

Groepsaccommodatie

Vrijgezellenfeest, teamuitje, bruiloft of gewoon gezellig een weekend weg met vrienden of familie? Onze minicamping is ook als geheel te huur voor € 1000,- per weekend (2n) inclusief 20 personen. Wil je met meer mensen komen, dan betaal je € 7,50 p.p.p.n. extra. Zo heb je als groep alle faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden voor jezelf. We praten er graag verder over met je per telefoon, mail of kom gewoon eens langs, de koffie en thee staat klaar.

Boek een plek