Skip to content

Dit is Woodstock

In Klarenbeek, een dorpje op de Veluwe, ligt tussen de weilanden minicamping Woodstock. Hier heerst een relaxte sfeer, je kunt er heerlijk ontstressen en genieten van de natuur en elkaar. Huur een ingerichte glamping tent of kom kamperen met eigen tent, camper en caravan. Woodstock is dé ideale plek voor gezinnen met (jonge) kinderen die houden van een beetje gekkigheid, muziek, lekker ravotten en vies worden. Verwacht kampvuren met gezelligheid, hutten bouwen, muziek en aanschuiftafels.

De camping

Ooit wakker geworden van het geluid van grazende koeien? Hier maak je het mee. Ons kampeerveld grenst namelijk met drie zijden aan weilanden met koeien. 

Ieder jaar op 15 augustus organiseren we minifestival Woodstock, ter ere van het eerste festival ter wereld (en omdat we gewoon heel erg van feestjes geven houden).

Mocht je ondanks alle gezelligheid toch eens van het terrein af willen, dan is er voor jong en oud genoeg te beleven in de omgeving. Kijk maar bij onze ‘tips van de locals’. Zie je op Woodstock!

Bijzonder bij Woodstock

Ultieme (festival)beleving, welkomstpakket met lokale spullen (bij verhuur), tips van ons als locals, opgemaakte bedden, gebruik van gezamenlijke keuken, van alles te leen (zoals dekentjes voor koude avonden, speelgoed en vuurschalen om je eigen fikkie stoken), gezelligheid bij het kampvuur, jaarlijks minifestival Woodstock, wakker worden tussen de koeien, de mooiste zonsondergangen, oog voor duurzaamheid, kamperen met respect voor de natuur, modderkeuken, gratis kamperen voor minima*, vogels en wilde dieren spotten, gratis wifi.

*Ben of ken jij een gezin dat al jaren niet op vakantie kan? Stuur ons een mailtje en we kijken samen of we daar verandering in kunnen brengen.

Duurzaam

Ons water wordt verwarmd met een elektrische doorstromer die werkt op onze eigen opgewekte stroom. Onze douches hebben een waterbesparende douchekop en ook de sauna draait op onze zelf opgewekte stroom. We vragen je om niet te lang te douchen omdat we graag goed voor onze wereld willen zorgen en geen water en energie willen verspillen. Verder scheiden we het afval, op de camping staan vlakbij de plaatsen meerdere afvalbakken die we regelmatig legen. Zo wordt scheiden van afval ook tijdens je vakantie een fluitje van een cent. De inrichting van onze faciliteiten en accommodaties is voornamelijk tweedehands, op die manier zorgen we ervoor dat we niet onnodig grondstoffen verbruiken.

Over ons

Wij zijn Tonnie en Debby Engel en sinds 2019 wonen wij samen met onze kinderen Maud en Finn in het buitengebied van Klarenbeek. Wij genieten hier iedere dag en voelen ons enorm bevoorrecht zo te mogen wonen. Daarom delen wij onze plek graag met iedereen die hier wil komen kamperen, op de koffie wil komen of zelfs wil trouwen!

Tonnie (1973) werkt al heel wat jaren als vertegenwoordiger en ik, Debby (1983), werk als projectleider evenementen.

Ik heb jaren in de horeca en op campings gewerkt en het is mijn droom om een eigen mini-camping te runnen. Gelukkig durfde Tonnie samen met mij dit avontuur aan te gaan en vinden onze kinderen het ook te gek om op een camping te wonen.

Maud (2012) en Finn (2015) houden van het buitenleven. Lekker ravotten, vies worden, huttenbouwen, rennen en fietsen. Ze zijn enorm creatief en sociaal én altijd in voor een feestje, net als papa en mama.

Boek een plek (we zijn gesloten tot 1 april 2023)