Skip to content

Contact

Woodstock Minicamping
Woudweg 81
7381 BA Klarenbeek
055 200 03 24
info@woodstockminicamping.nl

Kids

Onze minicamping is van alle gemakken voorzien. Voor onze kleinste bezoekers is er een modderplaats, een speeltuin en bij warm weer spelen we met water. In de recreatieruimte vind je (naast de self-service bar) een knutsel-, boeken- en spelletjeskast.

Het kookpunt

We hebben een keuken voor gezamenlijk gebruik. Je kunt hier je favoriete salade maken of je maaltje koken op een van de kookplaten en er staat een koelkast voor gezamenlijk gebruik.

Recreatieruimte

Hier vind je een self-service bar en een knutsel-, boeken- en spelletjeskast. Plof lekker neer op de bank bij het haardvuur, lees een leuk boek aan de stamtafel of speel samen een spelletje aan een van tafels binnen of onder de veranda.

Sanitair

Ons sanitairgebouw heeft meerdere douches, toiletten en wastafels. De afwasplek bevindt zich aan de buitenzijde van het gebouw. In het sanitairgebouw vind je ook een baby verschoonplek, babybadje en wasmachine. Ook hebben we een sauna die we een aantal dagen per jaar aanzetten. Wil je op een ander moment in de sauna? Laat het ons even weten, dan regelen we het.

Wifi

We hebben in onze recreatieruimte en op de camping gratis wifi voor iedereen. Omdat we iedereen graag willen laten genieten van het internet, is het niet mogelijk om via de wifi te streamen of films te kijken.

Stroom

Alle plaatsen zijn voorzien van een eigen stroompunt. Hier heb je geen aparte campingstekker voor nodig.

Ontbijtservice

Tussen 7.30u en 11.30u (op een zelf te kiezen tijdstip) wordt een mand vol lekkers bezorgt bij de kampeeraccommodatie. Vooraf te boeken via email of bij de receptie.

Boodschappenservice

Geen zin om boodschappen te doen tijdens je vakantie? Geen probleem, wij doen ze graag voor je. Geef voor 10.00 uur door wat je wilt hebben en wij halen het voor je bij de lokale supermarkt. Deze service bieden we alleen tijdens de schoolvakanties aan.

Haal- en brengservice

Omdat we het belangrijk vinden dat we goed voor de aarde zorgen met zijn allen, juichen we het toe als onze gasten met het openbaar vervoer komen. Daarom halen en brengen we jullie graag van en naar station Klarenbeek.

Plattegrond

Aankomst- en vertrek

Je bent op de dag van aankomst welkom om in te checken tussen 14.00 en 17.00 uur. Kun je pas na 17.00 uur komen, laat ons dit dan even weten, dan houden we hier rekening mee.
We vragen je om voor 12.00 uur je kampeerplek te verlaten op je laatste vakantiedag. Zo kun je ’s morgens op je gemak inpakken en hebben wij nog genoeg tijd om alles weer klaar te maken voor de volgende gasten. Huur je één van de accommodaties? Dan vragen we je om voor 11.00 uur uit te checken.

Openingstijden

Onze minicamping is (voorlopig) alleen geopend tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en alle schoolvakanties tussen 1 april en 31 oktober. De overige periodes kan in overleg een deel of de gehele minicamping afgehuurd worden voor bijvoorbeeld een (festival)bruiloft, verjaardag, teamuitje of familie- en vriendenweekend.

Boek een plek