Skip to content

Activiteiten

Tijdens de feestdagen en in de schoolvakanties bieden we allerlei vertier. Natuurlijk steken we (als het weer het toelaat) ’s avonds het kampvuur aan. Ook organiseren we regelmatig aanschuiftafels zodat jij niet hoeft te koken en gezellig met de andere campinggasten en ons kunt eten.

Animatie

Met de kinderen gaan we lekker knutselen, bouwen en ontdekken. Hoe ziet een wasmachine er van binnen uit? En kun je met die onderdelen weer een mooi kunstwerk maken? Met wat je vindt in de natuur, kun je meer dan je denkt. We maken graag boscreaties van takken, blaadjes, stenen enzovoort. Natuurlijk is er ook een voorleesverhaal ’s avonds voor de liefhebbers en we bakken ook regelmatig broodjes boven het kampvuur.

Evenementen agenda

15 augustus – Woodstock minifestival

Woodstock minifestival

Ieder jaar op 15 augustus organiseren we Woodstock minifestival, een ode aan het eerste festival ter wereld.

Feestmiddagen/-avonden

Tijdens de schoolvakanties organiseren we soms feestmiddagen-/avonden die starten om 14.00 uur en eindigen om 22.00 uur. De muziek gaat lekker aan en voor de kinderen is er genoeg te doen. Het springkussen is opgeblazen, in de recreatieruimte staat een knutseltafel, met hout en onderdelen van oude apparaten kunnen mooie creaties gemaakt worden en bij mooi weer vullen we de zwembadjes. Rond 17.00 uur steken we de barbecues aan en eten we gezamenlijk met de gasten die zich hier voor 12 uur voor op hebben gegeven. Om 20.00 uur gaat het kampvuur aan. Als om 22.00 uur de muziek is gestopt, mag iedereen gezellig rond het kampvuur blijven zitten. Vanaf 00.00 uur moet het stil zijn op de camping. Heb je zelf leuke ideeën die bijdragen aan de gezelligheid, dan ben je van harte uitgenodigd om je idee in overleg met ons te realiseren.

Aanschuifavonden

Tijdens feestdagen en schoolvakanties worden er regelmatig aanschuifavonden georganiseerd. ’s Ochtends voor 12u kun je je opgeven om ’s avonds voor een fijn prijsje mee te eten. Om 18u wordt het eten geserveerd en mag iedereen aanschuiven. Omdat we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk willen houden, serveren we hoofdzakelijk biologische en vegetarische gerechten met lokale producten.

Boek een plek