Skip to content

Activiteiten

Tijdens de feestdagen en in de schoolvakanties steken we (als het weer het toelaat) ’s avonds het kampvuur aan. Ook organiseren we regelmatig aanschuiftafels zodat jij niet hoeft te koken en gezellig met de andere campinggasten en ons kunt eten.

Animatie

De kinderen kunnen lekker knutselen, bouwen en ontdekken. Met wat je vindt in de natuur, kun je meer dan je denkt. We maken graag bos creaties van takken, blaadjes, stenen enzovoort. We bakken regelmatig broodjes boven het kampvuur en marshmallows roosteren mag natuurlijk ook niet ontbreken. Verder zetten we graag gezellige muziek op om samen voor bedtijd nog even lekker de energie eruit te dansen.

Agenda

26-29 mei – Hemelvaart vol geboekt

3-6 juni Pinksteren vol geboekt

10-13 juni – Besloten verhuur

13 augustus – Woodstock minifestival

3 september – Besloten verhuur

24-25 september – Besloten verhuur

Woodstock minifestival

Ieder jaar op 15 augustus organiseren we Woodstock minifestival, een ode aan het eerste festival ter wereld.

Aanschuifavonden

Tijdens feestdagen en schoolvakanties worden er regelmatig aanschuifavonden georganiseerd. ’s Ochtends voor 12u kun je je opgeven om ’s avonds voor een fijn prijsje mee te eten. Om 18u wordt het eten geserveerd en mag iedereen aanschuiven. Omdat we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk willen houden, serveren we hoofdzakelijk vegetarische gerechten met lokale producten en groenten uit het seizoen.

Boek een plek