Skip to content

Activiteiten

Als het weer het toelaat steken we ’s avonds het kampvuur aan. Verder knutselen, dansen en bouwen en bakken we graag met de kinderen. Ook organiseren we regelmatig aanschuiftafels zodat jij niet hoeft te koken en gezellig met de andere campinggasten en ons kunt eten.

Animatie

De kinderen kunnen lekker knutselen, bouwen en ontdekken. Met wat je vindt in de natuur, kun je meer dan je denkt. We maken graag bos creaties van takken, blaadjes, stenen enzovoort. We bakken regelmatig broodjes boven het kampvuur en marshmallows roosteren mag natuurlijk ook niet ontbreken. Verder zetten we graag gezellige muziek op om samen voor bedtijd nog even lekker de energie eruit te dansen.

Agenda

7-10 april – Pasen
12-14 mei – Besloten verhuur
15-17 mei – gesloten
18-21 mei – Hemelvaart vol geboekt
26-29 mei – Pinksteren vol geboekt
2-4 juni vol geboekt
16-18 juni vol geboekt
23-25 juni vol geboekt
7-14 juli gesloten
12 augustus – Woodstock minifestival
18-20 augustus – Besloten verhuur

Woodstock minifestival

Ieder jaar organiseren we medio augustus Woodstock minifestival, een middag en avond vol gezelligheid, (live)muziek, kampvuur en lekker eten en drinken. Een ticket kost slechts 10,00 (exclusief overnachtingskosten). We willen het graag kleinschalig houden, daarom zijn er slechts beperkt tickets beschikbaar.

Zodra het programma rond is, laten we het jullie weten.

Aanschuiftafels

Tijdens feestdagen en schoolvakanties worden er regelmatig aanschuiftafels georganiseerd. ’s Ochtends voor 12u kun je je opgeven om ’s avonds voor een fijn prijsje mee te eten. Rond 18u wordt het eten geserveerd en mag iedereen aanschuiven. Omdat we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk willen houden, serveren we hoofdzakelijk vegetarische gerechten met lokale producten en groenten uit het seizoen.

Boek een plek